Categorieën

Filteren op

Promo

Promo

Eastborn matrassen | Gratis geleverd | Slapen doe je Zo

Eastborn matrassen

De matrassen en boxsprings van Eastborn zijn gemaakt met passie voor kwaliteit en innovatieve. Puur Nederlands vakmanschap, al sinds 1959 worden alle Eastborn matrassen gemaakt in Nederland! Alleen de allerbeste materialen worden gebruikt voor de productie van de matrassen. Ze worden continu getest op hoge eisen op het gebied van comfort en duurzaamheid. 

✓ Telefonisch advies.

✓ Advies in de showroom.

✓ Direct online te bestellen.

✓ Standaardmaten direct leverbaar.

✓ Gratis levering!

✓ Snelle levering!

Wij bieden momenteel ook onze EASTBORN winkelmodellen en VOORRAAD modellen aan!
Eastborn pocketvering matrassen, in de standaardmaten 80x200 cm, 90x200 cm of 90x210 cm.
Voor informatie BEL: 033-2465316

Mocht een maat niet in voorraad zijn dan is de levertijd momenteel ca. 3 weken.
Wij proberen altijd zo spoedig mogelijk bij u af te leveren.

Eastborn staat voor Kwaliteit van Hollandse bodem.

Excuus voor het ongemak

Zoek nogmaals wat u zocht

Eastborn Matrassen: Een Comfortabele Nachtrust van Hollandse Bodem


Bij Slapen doe je Zo zijn we gespecialiseerd in boxsprings en matrassen, en al meer dan 40 jaar verkopen we met trots Eastborn matrassen. Deze prachtige matrassen bieden comfortzones die soepeler zijn bij de schouders en iets steviger bij het heupgedeelte. Bovendien kun je kiezen uit verschillende afdekmaterialen voor het gewenste slaapcomfort. Als een puur Hollands topmerk, afkomstig uit het oosten van het land, biedt Eastborn betaalbare matrassen met een ruime keuze aan diverse soorten en hardheden. Een bijkomend voordeel is dat alle Eastborn matrassen uit de Q-serie afritsbare hoezen hebben die wasbaar zijn op 60 graden.


Direct uit voorraad Leverbaar:
Eastborn Matrassen, in de maten 80x200, 90x200, 90x210 cm.


Bij Slapen doe je Zo... hebben we alle Eastborn matrassen in de maten 80x200,  90x200 en 90x210 cm direct uit voorraad leverbaar. We bezorgen onze matrassen door heel Nederland inclusief Texel (andere eilanden in overleg). Heb je een andere maat nodig? We hebben zelf een grote voorraad in ons eigen magazijn dus bel ons even 033-2465316 of stuur even een e-mail naar info@slapendoejezo.nu en we helpen je graag verder.


Kies jouw Comfort: SOEPEL of STEVIG.


Alle Eastborn pocketvering matrassen zijn verkrijgbaar in de varianten soepel en stevig. De pocketveren zijn thermisch nagehard met 300 veren per m², en elke pocketveer is individueel verpakt in een zakje (pocket). Dit zorgt voor de juiste ondersteuning van het lichaam en biedt een uitstekend ligcomfort. Deze matrassen zijn geschikt voor iedere goed ondersteunde bedbodem, of het nu een vlakke bedbodem of een (elektrisch) verstelbare bedbodem is.


Ontdek de Eastborn Collectie


De Eastborn collectie bij Slapen doe je Zo bestaat uit verschillende modellen met elk hun unieke eigenschappen en comfortniveaus. Hier zijn enkele van de populaire modellen:  1. Eastborn Q-4200 pocketvering matras: Dit 24 cm dikke matras heeft een comfortschuim afdeklaag en biedt een wat steviger ligcomfort. Het is verkrijgbaar in de varianten soepel en stevig, en zelfs in een extra stevige optie voor extra ondersteuning voor rugslapers.

  2. Eastborn Q-4400 pocketvering matras: Ook 24 cm dik, maar dit matras heeft een comfortabele latex afdeklaag voor een iets soepeler ligcomfort. Het is geschikt voor zowel rug- als zijslapers en verkrijgbaar in de varianten soepel en stevig.

  3. Eastborn Q-4600 pocketvering matras: Dit matras is ook 24 cm dik en heeft een verkoelende Graph'In afdeklaag en biedt ook een wat soepeler ligcomfort. Het uitstekende ventilatievermogen zorgt voor een fris slaapklimaat. Net als de andere modellen is dit matras verkrijgbaar in de varianten soepel en stevig.


  4. Eastborn Q-6200 pocketvering matras: Dit 24 cm dikke matras heeft een comfortschuim afdeklaag en biedt een wat steviger ligcomfort. Een hoog-laag-veer! Het is verkrijgbaar in de varianten soepel en stevig, een echte matras voor rugslapers.

  5. Eastborn Q-6400 pocketvering matras: Ook 24 cm dik, maar dit matras heeft een comfortabele latex afdeklaag voor een iets soepeler ligcomfort. Ook een hoog-laag-veer! Het is geschikt voor zowel rug- als zijslapers en verkrijgbaar in de varianten soepel en stevig.

  6. Eastborn Q-6600 pocketvering matras: Dit matras is ook 24 cm dik en heeft een verkoelende Graph'In afdeklaag en doordat deze ook een hoog-laag-veer interieur heeft biedt deze een nog soepeler ligcomfort. Het uitstekende ventilatievermogen zorgt voor een fris slaapklimaat. Net als de andere modellen is dit matras verkrijgbaar in de varianten soepel en stevig.


Alle Eastborn matrassen zijn onderling te combineren, zodat een ieder zijn eigen ideale slaapomgeving kunt creëren en uiteraard staan wij voor u klaar om te adviseren en de mogelijkheden te bespreken. Heeft u toch "verkeerd" gekozen dan bieden wij de mogelijkheid om binnen 60 dagen de matraskern (inhoud) van de matras te wijzigen naar één van de andere Eastborn matrassen!

Kortom met een Eastborn matras van Slapen doe je Zo... lig je uiteindelijk altijd goed!


Garantie en Slaapgarantie


Bij Slapen doe je Zo bieden we 5 jaar volledige garantie op alle Eastborn matrassen. Bovendien geven we je een slaapgarantie van 60 dagen op de Eastborn pocketvering matrassen. Mocht je merken dat je de verkeerde hardheid hebt gekozen, dan kunnen we de matras openritsen en de kern vervangen, zodat je uiteindelijk de juiste keuze hebt om uitgerust wakker te worden.


Eastborn H-serie: Hybride Matrassen voor Actieve en Energieke Dagen


Slapen doe je Zo introduceert ook de Eastborn H-serie, speciaal ontwikkeld voor mensen die actief en fit de dag willen doorgaan. De H staat voor hybride matrassen die aan één kant beslaapbaar zijn. Deze matrassen combineren pocketveren en schuim voor optimaal comfort. De hoogte en samenstelling van de materialen zorgen voor een gemakkelijkere in- en uitstap. Bovendien zorgt het innovatieve Graph'In materiaal voor drukverlaging en optimale ventilatie. Met de juiste ondersteuning en een perfecte lighouding zul je sneller in een diepe slaap vallen en fitter ontwaken.


Geschikt voor Diverse Bedbodems


Alle Eastborn matrassen zijn geschikt voor zowel vlakke bedbodems als (elektrisch) verstelbare bedbodems. Hierdoor kun je jouw favoriete Eastborn matras combineren met het bedbodemtype dat het beste bij jouw behoeften past.


Kies voor Kwaliteit en Comfort met Eastborn Matrassen


Als je op zoek bent naar kwaliteit, comfort en een goede nachtrust, dan zijn de Eastborn matrassen bij Slapen doe je Zo de perfecte keuze. Met een ruime selectie modellen, diverse afdekmaterialen en hardheden, en de mogelijkheid om de matras aan te passen aan jouw behoeften, bieden Eastborn matrassen een slaapervaring op maat. Vertrouw op meer dan 40 jaar ervaring in de verkoop van matrassen en geniet van een goede nachtrust met een Eastborn matras van Slapen doe je Zo.


Neem vandaag nog contact met ons op of bezoek onze showroom om de Eastborn matrassen zelf te ervaren en te ontdekken welk model het beste bij jou past. Onze slaapadviseurs staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor een comfortabele en verkwikkende slaapervaring.