Filteren op

Merk

Merk

Verstelbaar

Verstelbaar

Topdekmatras

Topdekmatras

Bodemtype

Bodemtype

Promo

Promo

Bedbodems

Bedbodem kopen? Bent u op zoek naar een goede vlakke bedbodem of een elektrisch verstelbare lattenbodem of schotelbodem. Wij bieden u diverse keuzes. Uiteraard adviseren wij u diverse mogelijkheden voor een goede bijpassende matras.

Excuus voor het ongemak

Zoek nogmaals wat u zocht

Een goede bedbodem voor een prettige nachtrust
Heeft u ook zo'n behoefte aan een fijne en goede nachtrust? Wordt u vaak wakker met spierpijn? Het belang van de juiste houding is erg belangrijk tijdens uw nachtrust.
Tempur
Tempur heeft een verstelbare schotelbodem die in hardheid of juist zachtheid versteld kan worden. De flexibele schotels bieden comfortabele steun en ventilatie voor het matras. Aan elke schotel kan gemakkelijk gedraaid worden om de ondersteuning van het bedbodem aan te passen en zo een optimaal comfort te bieden.
Wist u dat?
Wanneer u weinig of een slechte nachtrust hebt gehad kan dit niet alleen uw humeur maar ook uw gezondheid nadelig ten gevolge staan. Wist u namelijk dat u 1/3 van uw leven besteed aan het slapen? Uiteraard heeft een lichaam rust nodig om de volgende dag weer gezond en uitgerust aan de slag te kunnen.
Slapen doe je zo Speciaalzaak
Bent u benieuwd naar de verschillende bedbodems of lattenbodems? Vraag gerust om advies of kom eens langs in de winkel, waar u het slaapcomfort zelf kunt ervaren! ✓Gratis levering en montage  ✓Advies in de showroom  ✓Snelle levering