Topdekmatrassen | Direct leverbaar - Slapendoejezo.nl

Topdekmatrassen

Topdekmatras bestellen? Een topdekmatras of een matrastopper geeft uw net even dat extra comfort terwijl u slaapt. U kunt kiezen uit diversen soorten topdekmatrassen van de beste kwaliteit. Via een matrastopper als toevoeging op uw matras, ontstaat er een zacht en aangenaam lichaamscomfort. Een goed bed moet u ’s nachts kunnen laten herstellen van de verschillende activiteiten gedurende de dag.

VEEL topdekmatrassen DIRECT uit voorraad leverbaar!
Standaardmaten van de merken EASTBORN en PULLMAN.
Comfortschuim, Latex, GrapH'In, Poocketvering ommanteld met Latex.

SNEL een topdek nodig? BEL: 033-2465316.

Wij leveren af of sturen deze DIRECT met PostNL naar uw toe.
(zending is via Track&Trace code te volgen)

Excuus voor het ongemak

Zoek nogmaals wat u zocht

Welk topdekmatras heeft u nodig?


Belangrijk is het om het doel voor ogen te hebben, waarvoor u een dekmatras overweegt om aan te schaffen. Heeft u graag een zacht topdekmatras, super zacht, of heeft u een voorkeur voor een wat stevigere topper. Dan kunt u kijken welk type kernmateriaal het best bij u past. De bekleding van een dekmatras, en aanvullende grondstoffen, zal toegevoegde waarde geven in eigenschappen, in luxe en duurzaamheid.


Merken topdekmatras 


Om u de beste kwaliteit te garanderen, hebben wij zorgvuldig de beste topdekmatras merken geselecteerd. 


Eastborn topdekmatras: Eastborn staat bekend om zijn goede topdekmatrassen die zorgen voor optimaal comfort en ondersteuning tijdens het slapen. 


Pullman topdekmatras: Pullman is een gerenommeerd merk in de slaapindustrie en biedt topdekmatrassen met geavanceerde technologieën voor drukverlichting en comfort. 


Sand topdekmatras: Sand richt zich op duurzaamheid en milieubewuste materialen in hun topdekmatrassen, met een focus op ergonomie en comfort. 


Jensen topdekmatras: Jensen staat bekend om zijn Scandinavische design en topdekmatrassen die zijn ontworpen voor een gezonde slaap met innovatieve technologieën. 


Avek topdekmatras: Avek is een Nederlands merk dat topdekmatrassen van hoge kwaliteit produceert met aandacht voor ergonomie en duurzaamheid. 


Tempur topdekmatras: Tempur staat bekend om zijn traagschuimmatrassen en topdekmatrassen die zich aanpassen aan de contouren van het lichaam en drukpunten verminderen. 


Cinderella topdekmatras: Cinderella biedt topdekmatrassen met aandacht voor kwaliteit en comfort, vaak met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. 


JP-Design topdekmatras: JP-Design is misschien minder bekend, maar kan hoogwaardige topdekmatrassen aanbieden met unieke ontwerpen en eigenschappen. 


De keuze voor een topdekmatras hangt af van uw persoonlijke voorkeuren en slaapbehoeften, net zoals uw budget en stijlvoorkeur. Wij raden je aan om verschillende merken en modellen te vergelijken voordat u een beslissing neemt om ervoor te zorgen dat u het beste topdekmatras vindt dat aan uw behoeften voldoet. U kunt altijd langskomen in onze showroom of bellen.  


Materialen topdekmatrassen


Aangezien ieder een eigen persoonlijke voorkeur heeft in het slaapgemak bieden wij ook meerdere soorten materialen aan. Zo is er een traagschuim topdekmatras, koudschuim topdekmatras, topdekmatras natuurlatex, comfortschuim topdekmatras, visco gel topdekmatras, pocket/latex topdekmatras, split topdekmatras. Wilt u weten welk materiaal het beste bij u past? Hieronder staan er een aantal soorten materialen benoemd. Voor deskundig advies staan wij graag voor u klaar.


Materialen topdekmatrassen


Aangezien ieder een eigen persoonlijke voorkeur heeft in het slaapgemak bieden wij ook meerdere soorten materialen aan. Zo is er een traagschuim topdekmatras, koudschuim topdekmatras, topdekmatras natuurlatex, comfortschuim topdekmatras, visco gel topdekmatras, pocket/latex topdekmatras, split topdekmatras. Wilt u weten welk materiaal het beste bij u past? Hieronder staan er een aantal soorten materialen benoemd. Voor deskundig advies staan wij graag voor u klaar.


Functionaliteit


Traagschuim is een materiaal dat reageert op uw lichaamswarmte. Op de plekken waar uw lichaam warmer is, zal het traagschuim zachter en soepeler worden. Het gevolg hiervan is dat hiermee de plekken waar druk op komt te staan, ontlast worden.Traagschuim wordt in de medische wereld wel gebruikt om het zogeheten doorliggen te voorkomen. Koudschuim matrassen zijn bezig met een opmars binnen de slaapkamers van Nederland. En terecht ook, want een (topdek)matras gemaakt van dit HR koudschuim kent vele voordelen. Zo ventileert het materiaal goed, neemt het lichaamsvocht goed op en is het van nature anti-bacterieel. Ook zal koudschuim, in tegenstelling tot polyether, nooit kuilvorming gaan vertonen. Latex dekmatrassen hebben alle grote voordelen van die latex matrassen met zich mee brengen: Latex kent een zeer goede aanpassing aan de vormen van het lichaam. Wanneer een latex topper weinig belast wordt, veroorzaakt dit ook weinig aanpassing in het materiaal. En wanneer een latex matras zwaar belast wordt, dan zorgt dit ook voor een zware aanpassing van het latex.Een ander groot voordeel van latex topdekmatrassen is dat latex een opencel structuur heeft.


Comfortabele Topdekmatras kopen?


Een topdekmatras heeft meerdere functionaliteiten en is ideaal voor het extra lichaamscomfort en vaak laat het ook eenvoudig twee aparte matrassen mooi als één geheel lijken. Uiteraard zijn er diversen soorten merk topdekmatrassen verkrijgbaar. Zo ieder met zijn eigen unieke specialiteit.Wat goed is om te weten is dat een topdekmatras het comfort van uw huidige matrassen kan verhogen, maar dat het geen wonderen kan verrichten. Als uw oude matras ‘op’ is of last van kuilvorming heeft, dan is een topdekmatras niet de juiste oplossing. In die gevallen raden we u aan om te investeren in een nieuw matras in plaats van er een topdekmatras op te leggen.


Contact


Hulp of advies nodig?
Wij hebben ruim 41 jaar ervaring in het slaapvak en helpen u graag verder!