Categorieën

Filteren op

Verstelbaar

Verstelbaar

Topdekmatras

Topdekmatras

Matrastype

Matrastype

Jensen boxsprings bestellen? - Slapendoejezo.nl

Jensen boxsprings

Is uw huidige bed of boxspring aan vervanging toe?
Dan is het misschien tijd om te overwegen te investeren in een comfortabele en duurzaam boxspring, zoals die van Jensen, dat u de heerlijke nachtrust en hernieuwde energie zal bieden.

Test een Jensen bed uit.

U bent van harte welkom om onze showroom in Nijkerk te bezoeken. Hier hebben wij diverse Jensen boxspring opstellingen staan. Daarnaast bieden wij u persoonlijk advies bieden en de mogelijkheid geven om proef te liggen, zodat u de perfecte keuze kunt maken.

Wij regelen graag de bezorging en installatie voor u, zodat u spoedig kunt genieten van uw nieuwe bed.

Slapen doe je Zo... Nijkerk is de Jensen dealer! Kom en ervaar dit bijzonder slaapcomfort.

Zo dat u ook weer lekker uitgerust wakker wordt.

Excuus voor het ongemak

Zoek nogmaals wat u zocht

Voordelen van Jensen Bedden


Er zijn een aantal belangrijk voordelen van slapen op een Jensen bed.


Ergonomisch


De matrassen zijn samengesteld door de vakmensen van Jensen, in nauwe samenwerking met een team van fysiotherapeuten die diepgaande kennis hebben van hoe een lichaam het beste tot rust kan komen. De ergonomische ontwerpen zorgen voor optimale ondersteuning van uw lichaam, wat leidt tot een verbeterde slaapkwaliteit en gezondheid.


Duurzaam


Jensen bedden bekend om hun duurzaamheid. Duurzaam voor u, doordat u vele jaren van comfort en rustige nachten kunt verwachten. Daarnaast ook duurzaam voor het milieu, omdat elk bed aan strenge milieueisen voldoet.


Verschillende modellen Jensen bedden


Jensen biedt een uitgebreide reeks bedden, elk met unieke eigenschappen en voordelen:


• Jensen Supreme Collectie


• Jensen Prestige Collectie


• Jensen Ambassador Collectie


• Jensen Diplomat Collectie


Materialen en constructie


Jensen bedden staan bekend om zijn prachtige Scandinavische ontwerpen. Daarnaast ze vervaardig met de hoogste kwaliteit materialen en een doordachte constructie. De gebruikte materialen en stoffen zijn geïnspireerd door de natuur, wat resulteert in tijdloze vormen en een scala aan beschikbare afmetingen, zowel voor eenpersoons- als tweepersoonsbedden. De kern van Jensen boxsprings, de comfortlagen en bekledingsopties, en de nadruk op duurzaamheid en kwaliteit zorgen ervoor dat uw bed jarenlang meegaat en u elke nacht van het beste comfort voorziet.


Maatwerk en personalisatie


Wij begrijpen dat uw slaapbehoeften uniek zijn, en daarom bieden wij uitgebreide aanpassingsmogelijkheden voor uw Jensen boxsprings. U kunt kiezen uit verschillende hardheidsgraden, comfortopties en zelfs de stoffen en kleuren die bij uw slaapkamer passen, om een bed op maat te creëren dat aan al uw wensen voldoet.


Jensen bedden oorsprong


Wij zijn trots dat we dealer zijn van het meest toonaangevende Scandinavische merk. Al sinds 1947 maakt Jensen bedden en matrassen. In die periode is er veel veranderd in de beddenmarkt, maar Jensen heeft altijd vastgehouden aan de kernwaarden van comfort en goede ondersteuning.


Hoe een Jensen Boxspring kopen?


Kom naar onze uitgebreide showroom voor persoonlijk advise en wij adviseren u graag om samen een mooie passende combinatie samen te stellen en proefliggen om de juiste keuze te maken. De bezorging en installatie worden voor u geregeld, zodat u binnen de kortste keren kunt genieten van uw nieuwe bed.


Jensen bedden bij Slapen doe je Zo...


Het kiezen voor een Jensen bed is een investering in uw slaapkwaliteit en welzijn. Ontdek de verschillende modellen, personalisatiemogelijkheden en voordelen om het perfecte Jensen bed te vinden dat bij u past. We ontvangen u graag met een kop koffie.