Slaapspeciaalzaak Slapen doe je Zo...
alweer 15 JAAR in NIJKERK!

SNEL een bed nodig?
Momenteel OPRUIMING van diverse
boxspringsets, matrassen en topdekmatrassen!

Slapen is ons vak!
en daarover adviseren is onze passie.
meer dan 40 jaar slaapadviseurs en dat jubileum vieren wij met diverse acties!

En onze ruime ervaring draagt er ook aan bij om u goed te kunnen adviseren voor een goed slaapsysteem. Wij hebben diverse slaapsystemen in onze showroom om samen met u tot de juiste beslissing te komen. Vertel ons uw wensen en wij denken graag met u mee om ze in te kunnen vullen… en let wel: voor vele jaren slaapplezier en nog beter uitgerust wakker worden! Het spreekwoord is niet voor niets; zoveel mensen, zoveel wensen. Slapen is enorm belangrijk en goede nachtrust geeft u weer nieuwe energie voor de nieuwe dag. Investeer in een goede nachtrust, het is essentieel voor uw gezondheid en welzijn. Dus enorm belangrijk, neem de tijd voor een goede keuze. Een goed advies en ook goede service vinden wij daarom ook erg belangrijk. Wij willen waarmaken wat we beloven, een van de voordelen van een klein familiebedrijf, wij zijn pas tevreden als onze klant dat ook is. Alles wordt netjes bij u thuis afgeleverd en vakkundig gemonteerd en nazorg is bij ons “vanzelfsprekend”!

Wij ruimen diverse winkelmodellen op!
VOLOP korting en aanbiedingen op DIVERSE topmerken.

Onze locatie: Ampèrestraat 3 in Nijkerk.
Precies in het midden van het land
en wij leveren ook door het hele land!

cms-img


Slapen is ons vak
en daarover adviseren is onze passie!

en het geeft ons voldoening om u van een goed
slaapcomfort te voorzien, zeker gezien de tijd die je
in bed doorbrengt…. Wel te verstaan 1/3 van je leven.

Wij zijn gespecialiseerd in boxsprings,
matrassen en topdekmatrassen!

SNEL een matras nodig?

Voor vragen kunt u altijd terecht op:
info@slapendoejezo.nu

Begin het nieuwe jaar met een GOED bed!

Volop keuze uit diverse topmerken:
JENSEN, PULLMAN, PULLMAN Original,
SAND, Eastborn en AVEK voor
een uitstekend ligcomfort!

en uiteraard ook de diverse ACTIE
modellen van Eastborn, PULLMAN,
AVEK, JENSEN en Cinderella.

Boxsprings zijn er in verschillende soorten, hoogtes en maten. Wij bieden u een uitgebreide collectie aan in diverse modellen. Het gaat tenslotte om uw “eigen bed”. Samen met u meedenken voor een bed op maat. Gaat uw voorkeur uit naar een stevig ligcomfort of juist naar een soepele, comfortabele zachte topdek van natuurlijke materialen. Kortom; een bed op maat. Lekker stevig slapen of heerlijk weelderig wegdromen in een comfortabele zachte topdek van natuurlijke materialen. Uiteraard houden wij ook rekening met uw budget (indien gewenst). Samen bieden wij u diverse slaap oplossingen aan en u geeft aan wat u prettig vindt. De boxsprings zijn leverbaar in een vlakke- of een verstelbare uitvoering in de mooiste stoffen of in leerdoek. Wij hebben vele modellen bij ons in de showroom staan, individuele en persoonlijke stijl, slapen op maat, luxe stoffen, zeer comfortabele bijpassende matrassen, een weldaad voor uw rug en exclusief voor u gemaakt. Daarom vinden wij het ook belangrijk om goeie partners te kiezen en merken te voeren die mee denken met de kant. Mocht een matras uiteindelijk niet naar wens zijn dan kunnen we deze later altijd aanpassen en of wijzigen. (vraag naar de voorwaarde).

Slaapspeciaalzaak Slapen doe je Zo… Nijkerk.
Jacqueline & Paul Kaatee zijn slaapadviseurs sinds 1982.

Al ruim 40 jaar adviseurs in goed slapen en nog steeds vinden wij het heerlijk om te adviseren en met onze ruime ervaring mee te denken naar een bed wat bij je past en nog belangrijker, wat lekker ligt...

Dat vieren wij SAMEN met jullie met heel veel aantrekkelijke aanbiedingen en acties voor een heerlijke nachtrust.

Reina, Ruud en Frans hebben ook reeds jarenlange ervaring in het slaapvak en het gehele team staat voor u klaar om u te voorzien van de juiste adviezen. Zijn we even druk in gesprek? Spreek dan even het antwoordapparaat in en wij bellen u zo spoedig mogelijk weer terug.

Wij zijn de Tempur PREMIUM DEALER voor MIDDEN NEDERLAND.

TEMPUR is het merk voor drukverlagend slapen, jarenlang onderzoek heeft er toe bijgedragen dat wat TEMPUR heeft ontwikkelt nog steeds HET enige echte drukverlagende slaapcomfort biedt, alsof u zweeft… Wij tonen u het uitgebreide TEMPUR assortiment, drukverlagende matrassen, complete TEMPUR slaapsystemen, wij bieden u de mogelijkheid om het matrassen uitvoerig uit te proberen in onze ruime showroom met een complete TEMPUR afdeling om het unieke TEMPUR gevoel te ervaren. Losse matrassen, bedbodems, dekbedden, TEMPUR kussens, we bieden het allemaal en uiteraard mooi bijpassend bedtextiel. Veel TEMPUR matrassen DIRECT uit voorraad leverbaar.

In de showroom hebben wij de nieuwste matrassencollectie van TEMPUR!
TEMPUR PRIMA, TEMPUR PRO en de TEMPUR PRO-PLUS.
Geen levertijden maar alles zeer SNEL in huis!

Wij heben ook nog een aantal matrassen van de vorige TEMPUR serie
Prima 19 cm en de Supreme 21 cm, in diverse hardheden
en die ruimen wij op met hoge kortingen en OP=OP!

Wij delen graag onze ervaring en expertise!

Al weer ruim 40 jaar zijn wij samen adviseurs voor het aanschaffen van een goed matras. Ruime ervaring met goede matrasmerken. SNEL een matras nodig? laat het ons weten. Wij zijn alweer ruim 15 jaar gevestigd in het mooie Nijkerk, een mooie centrale plek in Nederland met inmiddels een behoorlijke klantenkring door het hele land en daar zijn wij trots op. Bedankt daarvoor, bedankt voor het vertrouwen dat u in ons heeft. Wij doen het met heel veel plezier en passie voor het vak. Met u meedenken zodat ook u weer lekker kunt slapen. 40 jarig jubileum en dat vieren wij samen met u. Bent u toe aan een nieuw bed dat is dit de uitgelezen kans. Laat u adviseren voor een mooi en goed bed wat bij u past. Ledikant, matras of een complete slaapkamer. Mooie boxspringcombinaties van DIVERSE topmerken zodat ook u ‘s morgens weer lekker uitgerust wakker wordt!