Over ons

Slapen is enorm belangrijk, we spenderen wel te verstaan, 1/3 van ons leven aan lekker slapen. Een goede nachtrust geeft ons weer nieuwe energie voor de dag. Een goed bed is dus van groot belang het is je accu om weer op te laden. Net als een hoofdkussen HOOFDZAAK is zowel letterlijk als figuurlijk. Deze bepaald de hele houding om het bed en kan rug, nek en heupklachten veroorzaken. Vraag naar ons Kussen Test Service zodat u nooit de verkeerde keuze maakt. Ook hebben we alles qua bed textiel en dekbedden om het slaapcomfort compleet te maken zodat u niet te warm of te koud slaapt. Het spreekwoord is niet voor niets; zoveel mensen, zoveel wensen.

Tijdens het selecteren van de bedden hebben wij ook rekening gehouden met verschillende persoonlijke voorkeuren. Zo hebben wij matrassen van verschillende hardheden, maar kunt u ook zelf een boxspring samenstellen naar uw eigen voorkeuren. Nu kunnen wij ons voorstellen dat het kiezen uit verschillende bedden lastig is, het is ook goed om daar de tijd voor te nemen. Wanneer u komt naar onze showroom van 1000 m2 nemen wij daarom ook alle tijd om met u mee te denken. Wij willen u graag van een goed advies voorzien en de beste service bieden.

De bezorging en montage van het bed is eveneens service, onze eigen vakkundige monteurs Ruud en Frans zorgen ervoor dat alles naar wens bij u in de slaapkamer wordt geïnstalleerd. Wij maken waar wat we beloven, dus om u de beste service te geven, is nazorg voor ons vanzelfsprekend.

Wie zijn wij?

De geschiedenis van ons familiebedrijf gaat terug naar 1982 met een grote passie voor slapen, en het adviseren hierover. Met ruim 42 jaar ervaring in het slaapvak bent u voor goed slaapadvies bij Paul en Jacqueline Kaatee aan het juiste adres. Het team is inmiddels uitgegroeid tot vijf adviseurs op gebied van Slapen, kies voor het juiste merk en de juiste matras, het gaat tenslotte om uw eigen gezondheid!
Reina en Frans, ook inmiddels echte slaapadviseurs met passie voor het vak en het geven van goed advies om samen met de klant een mooi maar vooral een goed bed wat bij je past te adviseren en te combineren. Het is tenslotte weer een investering voor de komende jaren!

team van slapen doe je zo

Zie foto: Ruud, Reina, Paul, Jacqueline en Frans.

U bent van harte welkom op de Ampèrestraat 3 in Nijkerk, een mooie centrale plek in Nederland!

Het juiste adres om in alle rust, deskundig advies op maat te krijgen maar ook online en telefonisch staan wij voor u klaar.

beddenspeciaalzaak nijkerk

Een goed bed koop je bij de slaapspeciaalzaak in Nijkerk!

Wanneer u op zoek bent naar een bed van goede kwaliteit, bij een familiebedrijf waar echt wordt meegedacht dan bent u bij ons aan het juist adres!

We verwelkomen u graag in onze showroom van ruim 1000 m2 in Nijkerk of kijk eerst lekker rond op onze webshop.

Als u vragen heeft, dan horen en beantwoorden wij deze graag.

Momenteel vele aanbiedingen en OPRUIMING
van DIVERSE mooie WINKELMODELLEN van Eastborn, PULLMAN en TEMPUR

i.v.m. collectie wisselingen van onze leveranciers.

SNEL een bed nodig?
Kom naar onze showroom in midden-Nederland
maak een keuze uit veel vn ons winkelmodellen
zodat u niet lang hoeft te wachten op uw nieuwe bed.
En wij zorgen ervoor dat het nieuwe bed snel in je slaapkamer staat!

voor INFORMATIE: BEL 033-2465316