Categorieën

Filteren op

Promo

Promo

Traagschuim matrassen

Traagschuim matrassen zijn leverbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen.

Excuus voor het ongemak

Zoek nogmaals wat u zocht

Traagschuim Matrassen: Optimaal Comfort en Ondersteuning


Een traagschuim matras is een innovatief type matras dat bekend staat om zijn ongeëvenaarde comfort en ondersteuning. Het is gemaakt van visco-elastisch schuim dat reageert op de warmte van uw lichaam en zich naar uw contouren vormt. Deze unieke eigenschap maakt het mogelijk om een slaapoppervlak te creëren dat perfect aansluit op uw lichaamsvorm, waardoor u kunt genieten van een diepe, rustgevende slaap.


Hoe Werkt Traagschuim?


Traagschuim, ook wel bekend als geheugenschuim, is een speciaal type schuim dat is ontwikkeld door NASA in de jaren '60. Het is oorspronkelijk ontworpen om de druk tijdens de lancering van ruimtevaartuigen te verminderen. Sindsdien heeft traagschuim zijn weg gevonden naar de slaapindustrie vanwege de uitstekende eigenschappen op het gebied van comfort en ondersteuning.


Het geheim van traagschuim zit in de unieke celstructuur. In tegenstelling tot traditioneel schuim, hebben de cellen van traagschuim een open celstructuur. Wanneer u op een traagschuim matras ligt, reageren de cellen op de druk en warmte van uw lichaam. Ze worden zachter en vervormen geleidelijk om zich naar uw contouren te vormen. Dit creëert een aangepast slaapoppervlak dat de drukpunten verlicht en de wervelkolom in een natuurlijke uitlijning houdt.


De Voordelen van Traagschuim Matrassen


Een traagschuim matras is gemaakt van visco-elastisch schuim dat reageert op de warmte van uw lichaam en zich naar uw contouren vormt. Ontdek waarom traagschuim matrassen de ideale keuze zijn voor een goede nachtrust:  1. Drukverlichting: Traagschuim matrassen bieden een uitstekende drukverdeling, waardoor de druk op uw gewrichten en spieren wordt verminderd. Dit is met name gunstig voor mensen met pijnlijke gewrichten, rugklachten of andere slaapgerelateerde problemen.

  2. Optimale ondersteuning: Het aangepaste slaapoppervlak van een traagschuim matras zorgt voor optimale ondersteuning van uw lichaam. Het verdeelt het gewicht gelijkmatig over het oppervlak en helpt bij het handhaven van een gezonde lichaamshouding tijdens de slaap.

  3. Bewegingsisolatie: Een van de grootste voordelen van traagschuim is de bewegingsisolatie. Dit betekent dat de bewegingen van uw partner tijdens het slapen minimaal worden overgedragen, waardoor u ongestoord kunt blijven rusten, zelfs als uw partner zich omdraait of uit bed stapt.

  4. Hypoallergeen en ademend: Traagschuim matrassen zijn van nature hypoallergeen en hebben een ademende werking. Dit betekent dat ze minder gevoelig zijn voor huisstofmijt, schimmels en bacteriën, waardoor ze een gezondere slaapomgeving bieden.

  5. Geschikt voor verschillende slaaphoudingen: Traagschuim matrassen passen zich aan uw lichaam aan, ongeacht uw slaaphouding. Of u nu een rugslaper, zijslaper of buikslaper bent, een traagschuim matras biedt het comfort en de ondersteuning die u nodig heeft.


Verschillende Maten voor Uw Perfecte Pasvorm


Traagschuim matrassen bieden een ongeëvenaard slaapcomfort en ondersteuning. Met hun vermogen om zich naar uw lichaam te vormen, bieden ze drukverlichting, optimale ondersteuning en een gezonde slaapomgeving. Of u nu op zoek bent naar een traagschuim matras 160x200, traagschuim matras 140x200, traagschuim matras 90x200 of een traagschuim topper, vindt het traagschuim matras dat aan al uw slaapbehoeften voldoet.  1. Traagschuim matras 160x200: Een ruime tweepersoonsmatras die voldoende ruimte biedt voor twee personen om comfortabel te liggen en te genieten van de voordelen van traagschuim.

  2. Traagschuim matras 140x200: Ideaal voor een iets smallere tweepersoonsmatras, zoals een 140x200 bed. Het biedt nog steeds uitstekend comfort en ondersteuning.

  3. Traagschuim matras 90x200: Perfect voor een eenpersoonsbed, zoals een 90x200 bed. Een traagschuim matras van deze maat biedt individueel comfort en ondersteuning.


Ervaar Extra Comfort met een Traagschuim Topper


Als u de eigenschappen van traagschuim wilt ervaren zonder uw hele matras te vervangen, is een traagschuim topper de ideale oplossing. Plaats de topper bovenop uw bestaande matras voor extra comfort en drukverlichting.


Koudschuim of Traagschuim: De Keuze voor Optimaal Comfort


Vaak wordt de vraag gesteld: koudschuim of traagschuim? Beide materialen hebben unieke eigenschappen en voordelen. Koudschuim biedt een veerkrachtig en stevig slaapoppervlak, terwijl traagschuim zich vormt naar uw lichaam voor aangepaste ondersteuning. Het beste materiaal voor u hangt af van uw persoonlijke voorkeur en slaapbehoeften. Bij Slapen doe je Zo hebben we zowel koudschuim matrassen als traagschuim matrassen beschikbaar, zodat u de juiste keuze kunt maken op basis van uw individuele behoeften.


Bij het vergelijken van koudschuim en traagschuim, is het belangrijk om te begrijpen welk materiaal het beste bij uw behoeften past. Hier zijn enkele punten om te overwegen:  • Koudschuim matrassen bieden een steviger gevoel en meer veerkracht.

  • Traagschuim matrassen bieden een zachter en meer ondersteunend gevoel, waarbij het matras zich naar uw lichaam vormt en drukpunten verlicht.


Kies op basis van uw persoonlijke voorkeur en slaapbehoeften het materiaal dat het beste bij u past.


Hoogwaardige Traagschuim Matrassen


Bij Slapen doe je Zo zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige traagschuim matrassen die aan al uw behoeften voldoen. Onze matrassen zijn zorgvuldig ontworpen met aandacht voor kwaliteit, duurzaamheid en comfort. We gebruiken alleen de beste materialen en de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat u de beste slaapervaring krijgt. Onze traagschuim matrassen zijn hypoallergeen, ademend en zorgen voor een optimale temperatuurregulatie, zodat u koel en comfortabel kunt slapen gedurende de hele nacht.


Vind Uw Perfecte Traagschuim Matras


Dus of u nu op zoek bent naar een traagschuim matras 160x200, traagschuim matras 140x200, traagschuim matras 90x200, een traagschuim topper of gewoon meer wilt weten over traagschuim matrassen in het algemeen, Slapen doe je Zo is uw betrouwbare bron. Wij staan klaar om u te helpen het perfecte traagschuim matras te vinden dat u de beste nachtrust en slaapcomfort biedt.