Filteren op

Merk

Merk

Verstelbaar

Verstelbaar

Ledikanttype

Ledikanttype

Promo

Promo

Bedden

Bedden kopen? Ook bij een bed kunt u kiezen  voor een fijn slaapcomfort? Bij slaapspeciaalzaak Slapen doe je Zo kunnen wij voor u een mooie combinatie samenstelen. Bekijkt u hier ons assortiment van diverse ledikanten, daarin combineren wij voor u een goede bedbodem (vlak of verstelbaar) met daarop uiteraard goeie matrassen voor een heerlijk slaapcomfort.

Excuus voor het ongemak

Zoek nogmaals wat u zocht

Mocht u op zoek zijn naar iets speciaals, maar kunt u het niet vinden? Laat het ons gerust weten en wij denken graag met u mee!
Ledikanten
Diversen ledikanten verkrijgbaar in een stoere robuuste look, elegante stijl, modern of juist een landelijke uitstraling voor uw ledikant.
Afmetingen
Voor ieder ledikant zijn er verschillende afmetingen verkrijgbaar. Wilt u een eenpersoons, twijfelaar of een tweepersoons ledikant? Bestel uw ledikant eenvoudig en kies uw gewenste maat. Advies nodig over afmetingen? Kom gerust langs in onze winkel of neem contact met ons op.
Contact
Slapendoejezo Speciaalzaak, al 35 jaar kennis en ervaring in de slaap en beddenbranche. Een fijne nachtrust is wat iedereen verdiend.