• Opruiming!

TEMPUR Elite Sensation Matras - 25 cm

TEMPUR Elite Sensation - 25 cm
Ondersteunend matras met medium gevoel. Fantastisch nieuws! De TEMPUR Elite Sensation, bekroond als 'Gekozen Product van het Jaar 2021' door consumenten, biedt het comfort en de ondersteuning waar TEMPUR bekend om staat, gecombineerd met een medium gevoel. Dankzij de Dynamic Support Technologie geniet u van lichte ondersteuning en gemakkelijke bewegingsvrijheid, terwijl het TEMPUR materiaal zich comfortabel aanpast aan uw lichaamscontouren.

  • Medium gevoel met optimale ondersteuning

  • Dynamic Support Technologie voor bewegingsgemak en comfort

  • CoolTouch Technologie voor een koele en comfortabele nachtrust

Ervaar de perfecte combinatie van ondersteuning en comfort met het TEMPUR Elite Sensation Matras. Verminder woelen en draaien tijdens uw slaap en geniet van een verfrissende nachtrust.

Speciale actie: alle TEMPUR voorraadmatrassen 30% in prijs verlaagd. 

We bieden gratis levering tot in uw slaapkamer voor al onze matrassen. De levertijd varieert afhankelijk van de maat van het matras. Als het matras op voorraad is, plannen we de levering direct in en kunt u het binnen 2-3 werkdagen verwachten. Zie de productomschrijving voor meer informatie van de levering per maat.

Bel 033-2465316 of e-mail info@slapendoejezo.nu voor meer informatie. 

Loading...
€ 929,10
Aantal


Klanten geven ons een 9.8 Klanten geven ons een 9.8
Gratis levering inclusief vakkundige montage  Gratis levering inclusief vakkundige montage
40 jaar ervaring in goed slapen 40 jaar ervaring in goed slapen
1000M² slaapcomfort en advies in onze winkel 1000M² slaapcomfort en advies in onze winkel

TEMPUR Sensation Elite matras met CoolTouch | Medium | 25 cm dik.

Ontdek de TEMPUR Sensation ELITE matras met Cool Touch, een waarlijk sensationele slaapervaring. Met een dikte van 25 cm en bekroond als het 'Gekozen Product van het Jaar 2021' door consumenten, biedt dit matras het perfecte samenspel van comfort, ondersteuning en een medium gevoel.

Dankzij de Dynamic Support Technologie kunt u moeiteloos bewegen terwijl het TEMPUR materiaal zich aanpast aan de contouren van uw lichaam. Dit zorgt voor de ideale combinatie van een lichte ondersteuning en ultiem comfort.

De CoolTouch Technologie houdt de hoes van het matras koel, waardoor u kunt genieten van een verfrissende en comfortabele nachtrust. Daarnaast zorgt de hoes voor de afvoer van overtollig vocht, waardoor u altijd kunt rekenen op een hygiënische slaapomgeving.

Met de Quick Refresh Cover kunt u de hoes gemakkelijk afnemen en wassen, waardoor uw matras altijd fris en schoon blijft. Bovendien is de hoes omkeerbaar, waardoor u niet meteen een nieuwe matras hoeft aan te schaffen.

De materialen van de TEMPUR Elite matrassen zijn zorgvuldig gekozen voor kwaliteit en duurzaamheid. De dubbele Jersey Hoes is gemaakt van hoogwaardig polyester en elastaan, terwijl de zijstof bestaat uit een mix van polyester, modal acryl, viscose en elastaan voor een stijlvolle uitstraling.

Kies voor de TEMPUR Sensation ELITE matras en ervaar de perfecte balans tussen ondersteuning, comfort en een medium gevoel. Een slaapervaring waar u elke nacht naar zult verlangen."


Direct uit voorraad leverbaar in de volgende maten (OP=OP): 

in de maat 80x200 cm 1849,- nu voor 1250,- (de LAATSTE)
in de maat 90x200 cm 1849,- nu voor 1250,- 


Bij deze matrascollectie bieden wij u een TEMPUR omruilgarantie van 100 dagen!

Dit betekent dat u, indien u een andere hardheid of type TEMPUR wenst, uw matras éénmaal kunt omruilen voor een ander type TEMPUR. Deze service wordt aangeboden in samenwerking met de leverancier. De gebruikte matras wordt altijd teruggestuurd naar de fabriek. Bij TEMPUR en Slapen doe je Zo... verkopen wij geen gebruikte matrassen aan andere klanten. Deze worden op de fabriek verwijderd of vernietigd.

Datasheet

Promo
Opruiming!
Matrastype
Traagschuim
Hardheid matras
Firm

Je bent misschien ook geïnteresseerd in