Geen artikelen
  • de-specialist-slapen-doe-je-zo
  • Supreme-Kontinental-Jensen-Slapen-doe-je-zo
  • Tempur north Slapen doe je zo

PULLMAN PREMIER en PULLMAN EXCELLENCE matrassen UIT VOORRAAD LEVERBAAR!

Slapen betekent ontspannen. Maar slapen is ook een activiteit. Waarbij de prestaties, net als in topsport, samenhangen met de uitrusting. Met het bed als basis. Hoe beter dit fundament, hoe beter de nachtrust. Daarvan was George Pullman zich anderhalve eeuw geleden al bewust. Met zijn concept van een matras op een matras realiseerde hij het dubbeldikke slaapcomfort dat de wereld veroverde. En ook vandaag nog onverminderd garant staat voor optimale slaapprestaties. Het aanhoudende succes van onze luxe boxspringbedden bewijst dat de tijd bij Pullman niet stilstaat. En dat wij niet stilzitten. Om voor u het slapen nog comfortabeler te maken streven wij continu naar vernieuwing en verbetering van ons unieke slaapconcept. Dat doen we al sinds 1937 vanuit Nederland. Uw nachtrust is wat ons bezighoudt, maar zonder de ogen te sluiten voor uw persoonlijke voorkeuren en smaak. Onze actuele Pullman collectie biedt u daarom meer dan ooit de mogelijkheid om uw ideale slaapoplossing samen te stellen.

Gevestigde naam komt met nieuwe collectie en positionering

Pullman geniet al vele jaren landelijke bekendheid als kwaliteitsmerk in slaapcomfort. Het merk heeft zichzelf onlangs grondig vernieuwd. Het merk kiest daarbij voor traditionele waarden zoals vakmanschap en kwaliteit. De nieuwe slogan is dan ook: ‘Hoe het nog beter kan, daar liggen wij nou wakker van’. Hiermee verstevigt Pullman zijn positionering als leverancier van hoogwaardige boxsprings.

Pullman kan met recht spreken van traditioneel vakmanschap. Het merk is al meer dan 75 jaar een vaste waarde in slaapcomfort op de Nederlandse markt. Pullman verwerkt uitsluitend hoogwaardige materialen in zijn producten. De productie is volledig gericht op kwaliteit. Jarenlange ervaring wordt gecombineerd met moderne technologie. Het resultaat is een collectie boxsprings, matrassen en toppers die garant staat voor jarenlang, stijlvol slaapcomfort.

Collecties

Het nieuwe Pullman gamma bestaat uit de collecties Goldline en Silverline. De collecties zijn overzichtelijk zijn overzichtelijk en hebben een heldere pijsopbouw. Naast boxsprings die over de gehele breedte geveerd zijn bestaan de collecties uit diverse matrassen met Inside Pocketvering en luxe Comfort Toppers. De verwerkte materialen en de afwerking geven Pullman een luxe uitstraling.

Pullman is slaapcomfort voor een publiek dat wars is van trends en kiest voor kwaliteit en inhoud. Levensgenieters die bewust kiezen voor jarenlang verantwoord slaapcomfort van het hoogste niveau.

Deskundig advies

Bij de kwaliteit van Pullman hoort een deskundig advies. Wij adviseren u graag over de allernieuwste modellen van Pullman, wij zijn niet voor niets De Pullman delaer voor deze regio en tonen u vele modellen zodat ook u het comfort kan zien en voelen.

telefoon


   Vragen? Bel ons op (033)-2465316

   Ampèrestraat 3 |  3861 NC | Nijkerk

 

logo-merken-slapen-doe-je-zo-2014