Geen artikelen

Jensen Softline III Innergetic Latex Comfort Splittopdekmatras

E-mailadres
Zeer comfortabele ligging, de Jensen SoftLine III topdekmatras heeft een vulling van 5 cm Innergetic® Latex. Geschikt voor op alle matrassen.
Jensen softline III Innergetic Latex Comfort Split topdekmatras
Jensen softline III Innergetic Latex Comfort Split topdekmatras
Jensen softline III Innergetic Latex Comfort Split topdekmatras
Jensen SELECT DEALER

Prijs
Prijs 1549,00
keuze maat Jensen topdekmatras

Beschrijving

NIEUW! Jensen Softline III Innergetic LATEX Comfort Splittopdekmatras:
dikte ca. 9 cm.
Levertijd ca. 4 weken.

Zeer comfortabele ligging, de Jensen SoftLine III topdekmatras  heeft een vulling van 5 cm Innergetic® Latex. Geschikt voor op alle matrassen. De open celstructuur van Innergetic® heeft zeer goede lucht- en vochttransporterende eigenschappen. Het vulmateriaal is zowel geperforeerd als geprofileerd. De perforatie zorgt voor optimale ventilatie, de profilering voor een zachtere en een stevigere kant. Doordat bacteriën en stofmijt slecht gedijen in latex, wordt het bedklimaat schoner en gezonder. SoftLine III bevat Quallofil® Allerban®.

De tijk van de Jensen SoftLine III is gemaakt van Kairo, een viscose van zeer hoge kwaliteit, die de beste vochttransporterende en warmteregulerende eigenschappen heeft. De viscosevezels worden uit natuurlijke en duurzame houtmassa gehaald. In combinatie met een spinproces van hoge kwaliteit zorgt dit voor een zeer zacht garen met een elegante glans. De viscose wordt in de bovenste laag van de tijk geweven – de laag die zich het dichtst bij het lichaam bevindt.