Geen artikelen

Jensen PREMIUM NATUURLATEX topdekmatras

E-mailadres
JENSEN PREMIUM NATUURLATEX topdekmatras.
Zeer comfortabele ligging op deze volumineuze en luxe topdekmatras van Jensen. Geschikt voor op alle matrassen.
Jensen PREMIUM NATUURLATEX topdekmatras
Jensen PREMIUM NATUURLATEX  topdekmatras
Jensen SELECT DEALER

Prijs
Prijs 995,00
keuze maat Jensen topdekmatras

Beschrijving

JENSEN PREMIUM NATUURLATEX topdekmatras.
Zeer comfortabele soepele ligging op deze volumineuze en luxe topdekmatras van Jensen.
dikte ca. 10 cm.
Levertijd ca. 4 weken.

De Jensen Premium heeft een vulling van Innergetic® Latex. De open celstructuur van de Jensen Innergetic® heeft zeer goede lucht- en vochttransporterende eigenschappen. Het vulmateriaal is zowel geperforeerd als geprofileerd. De perforatie zorgt voor optimale ventilatie, de profilering voor een zachtere en een stevigere kant. Doordat bacteriën en stofmijt slecht gedijen in latex, wordt het bedklimaat schoner en gezonder. Jensen Premium bevat Quallofil® Allerban® vezels.

De volumineuze en luxe Jensen topmatras heeft een prachtig quiltdesign. De tijk is gemaakt in een Kairo-kasjmierkwaliteit die een fantastische “soft touch”-ervaring geeft. Kairo is een viscose van zeer hoge kwaliteit, die de beste vochttransporterende en warmteregulerende eigenschappen heeft. In combinatie met het kasjmier krijgt het Jensen Premium een
exclusieve “look and feel”. Kasjmier is een natuurlijke wolvezel die bekend staat om haar goede vocht- en warmteregulerende eigenschappen en is daarom ingeweven in de bovenste laag. Door deze eigenschappen voelt de stof extra prettig aan tegen het lichaam en ontstaat een heerlijke, luxe ervaring.