Geen artikelen

Pullman Silverline Premier SHOWROOMMODELLEN

E-mailadres
PULLMAN SILVERLINE PREMIER SHOWROOMMODELLEN. De matras die reageert op uw lichaam. Kenmerkend voor de Pullman Silverline matrassen is de Advanced Dynamic pocketvering. Deze elektrothermisch geharde pocketveer heeft boven- en onderaan meerdere slagen, waardoor de veer tot in lengte van jaren actief blijft.
Pullman Silverline Excellence pocketvering matrasPullman Silverline Excellence pocketvering matras
Pullman Silverline Excellence pocketvering matras
Pulman Silverline Premier
Eastborn Duurzaamheidstabel
Pullman Express pocketvering matras

Prijs
Prijs 499,00
Pullman Silverline Premier pocketvering matras

Beschrijving

Pullman Silverline Premier pocketvering matras.

Advanced Dynamic pocketvering (elektrothermisch gehard)
hoogte 24 cm en leverbaar in: standaard of stevig.
afdekking: comfortschuim en flexibele drukverdeler.
doorstikking: mix van wol, zijde en katoen, aangevuld met comfortfill.

De matras die reageert op uw lichaam.

Kenmerkend voor de Pullman Silverline matrassen is de Advanced Dynamic pocketvering. Deze elektrothermisch geharde pocketveer heeft boven- en onderaan meerdere slagen, waardoor de veer tot in lengte van jaren actief op uw lichaam reageert. Deze unieke eigenschap maakt onze Silverline matrassen geschikt voor diverse posturen, van kort tot lang en van tenger tot fors. Hierdoor is elke gewenste combinatie van twee matrassen op een tweepersoons boxspring mogelijk! De tweepersoons maten kunnen ook geleverd worden als 2 losse matrassen met een koppelrits zodat u toch 2 verschillende hardheden kunt combineren.

De hoogwaardige, elastische stretch bekledingsstof is volgens de Sensity® technologie behandeld met probiotica, die op natuurlijke wijze ervoor zorgen dat de slaapomgeving hygiënisch en fris blijft. De binnenbekleding waarmee de stretchstof is doorgestikt, bestaat uit wol, zijde en katoen. De toevoeging van Comfortfill vulling geeft deze combinatie vochtregulerende eigenschappen en draagt bij aan een goede warmtehuishouding. Al onze Silverline matrassen zijn op hoogwaardige, ambachtelijke wijze genopt en afgewerkt met luxe handgrepen en ventilatieroosters.

Pullman Silverline Premier pocketvering matras.

1x 90x200  STANDAARD   599,- SHOWROOMMODEL 499,-
1x 90x200  STEVIG            599,- SHOWROOMMODEL 499,-

Levertijd: DIRECT.