Geen artikelen

Tempur Experience Adjustable SHOWMODEL

E-mailadres
TEMPUR Relaxation Adjustable SHOWMODEL. Een flexibel bed met een luxe uitstraling. De bedbodems in het bed zijn erg stil, terwijl de motoren ervoor zorgen dat de bodems tot de krachtigste en stevigste verstelbare bedbodems op de markt behoren.
img_1689
Tempur Experience drukverlagend korting showmodel
img_1691
tempur-premium-reseller95

Prijs
Prijs 3595,00
Tempur Experience Continental

keuze uit de kleur

keuze pootjes

Beschrijving

Slaapspeciaalzaak Slapen doe je Zo…
uw Tempur PREMIUM RESELLER  voor Gelderland en Amersfoort.

Tempur bedden, Eenvoud en Comfort.

TEMPUR Experience ADJUSTABLE.
in een prachtige zwarte kleur.

Tempur Relaxation Adjustable, een flexibel bed met een luxe uitstraling. De bedbodems in het bed zijn erg stil, terwijl de motoren ervoor zorgen dat de bodems tot de krachtigste en stevigste verstelbare bedbodems op de markt behoren. De bedbodems zijn volledig gestoffeerd, zodat de bodems op zich al een gelijkmatige en fraaie uitstraling hebben. Met Relaxation Adjustable krijgt u een compleet bedsysteem met een comfortabel 2 motorig verstelbare bedbodem, een uitstekend comfort met een 5 cm dikke drukverlagende Tempur Topper en een 15 cm Tempur Original Matras. 

Experience ADJUSTABLES inclusief hoofbord:

180x200 6998,- SHOWMODEL NU VOOR 3595,-

Levertijd: DIRECT leverbaar.            


               

 

De gestoffeerde bedomranding van Tempur is geheel voorzien van een vntilatie hoes aan de bovenzijde die u kunt open ritsen. Zo kunt u ieder Tempur schotel van de bedbodem individueel afstemmen op uw peroonlijke wensen.