Geen artikelen

Tempur Slaapmasker

E-mailadres
Tempur slaapmasker! Voor een heerlijke ontspannen en comfortabele nachtrust... Door TEMPUR materiaal in het slaapmasker te verwerken, sluit het perfect aan op de vormen van uw gezicht, waardoor het licht geen kans krijgt om u uit uw slaap te houden. Doordat de buitenkant van het slaapmasker gemaakt is van velours, geniet u ook nog eens van zacht comfort. Tempur slaapmasker NU voor een speciale actieprijs!
Tempur zadeldek zadeldekje drukverlagendTempur fietszadeldekje
Tempur zadeldek zadeldekje drukverlagend
Tempur zadeldek zadeldekje drukverlagend

Prijs
Prijs 29,00
maat en uitvoering

Beschrijving

Tempur slaapmasker.

voor een heerlijke ontspannen en comfortabele nachtrust...
Zacht comfort en complete duisternis

Door TEMPUR materiaal in het slaapmasker te verwerken, sluit het perfect aan op de vormen van uw gezicht, waardoor het licht geen kans krijgt om u uit uw slaap te houden. Doordat de buitenkant van het slaapmasker gemaakt is van velours, geniet u ook nog eens van zacht comfort.

Uiteraard verkrijgbaar bij uw Tempur SELECT PREMIUM dealer:
TEMPUR Slaapmasker 29,- 

Voordelen:

  • Het slaapmasker houdt het licht buiten, waardoor u niet uit uw slaap gehouden wordt.
  • U kunt het overal gebruiken: in bed, in het vliegtuig, wanneer u passagier bent in de auto etc..
  • Het TEMPUR materiaal vormt zich compleet naar de contouren van uw gezicht, waardoor u het niet in de gaten heeft dat u een slaapmasker gebruikt.
  • Afmeting: 41 cm (lengte) x 2,5 cm (dikte) x 9 cm (hoogte).
  • U kunt het slaapmasker vastmaken met behulp van klittenband, waardoor u ook zelf kunt bepalen hoe strak u het masker om u hoofd wilt hebben.
  • U heeft recht op 2 jaar fabrieksgarantie. Wanneer u het slaapmasker, binnen twee maanden, registreert via de website, krijgt u van ons 1 jaar extra garantie.

Wasvoorschriften:

U kunt de hoes niet verwijderen. Alleen borstelen met een zachte borstel of eventuele vlekken verwijderen met een vochtige doek. Niet wassen in de wasmachine of in een bak water. Het TEMPUR materiaal kan beschadigd raken, wanneer het in aanraking komt met veel water.  

Samenstelling van de hoes

Velours, 75 % katoen, 25 % polyester

Levertijd: Direct uit voorraad!
Binnen Nederland géén verzendkosten!