Geen artikelen

Tempur fiets zadeldekje NU 25% KORTING!

E-mailadres
Tempur zadeldekje! NU met 25% KORTING! Voor een heerlijke ontspannen en comfortabele fietstocht... het unieke drukverlagende gevoel ook voor op de fiets. Het unieke TEMPUR materiaal dat verwerkt is in onze matrassen en kussens is ook gebruikt in een handig dekje voor de fiets. Het materiaal zorgt voor extra comfort en drukverlaging, perfect voor op de fiets tijdens lange fietstochten of op de hometrainer.
Tempur zadeldek zadeldekje drukverlagendTempur fietszadeldekje
Tempur zadeldek zadeldekje drukverlagend
medium uitvoering
Tempur zadeldek zadeldekje drukverlagend
small uitvoering

Prijs
Prijs 33,00
Tempur fietszadeldekje

Beschrijving

Tempur fiets zadeldekje.

voor een heerlijke ontspannen en comfortabele fietstocht...

Wilt u het unieke drukverlagende gevoel ook voor op de fiets. Het unieke TEMPUR materiaal dat verwerkt is in onze matrassen en kussens is ook gebruikt in een handig dekje voor de fiets. Het materiaal zorgt voor extra comfort en drukverlaging, perfect voor op de fiets tijdens lange fietstochten of op de hometrainer.

Het Tempur fietszadeldekje is geschikt voor iedere fiets. Het fietszadeldekje is verkrijgbaar in drie maten: Small, Medium en Large. De maat Small wordt aangeraden voor racefietsen, mountainbikes en vergelijkbare fietsen met een klein zadel. De maat Medium is geschikt voor de gewone heren- en damesfietsen en de maat Large wordt gebruikt voor zadels met een grootte van een bromfietszadel of een hometrainerzadel. Zowel de recreatieve als de sportieve fietser kan genieten van het unieke comfort dat het TEMPUR fietszadeldekje biedt.

Uiteraard verkrijgbaar bij uw Tempur SELECT PREMIUM dealer:

Small  (racefets of mountainbike)
27.5 x 18.5 x 3 cm 45,- actieprijs voor 33,-
Medium  (damesfiets of herenfiets)
28.5 x 25 x 3 cm 45,- actieprijs voor 33,-
Large (brommer of hometrainer)
33.5 x 33 x 3 cm 55,- actieprijs voor 41,-

Levertijd: Direct uit voorraad!
Binnen Nederland géén verzendkosten!