Geen artikelen
  • de-specialist-slapen-doe-je-zo
  • Supreme-Kontinental-Jensen-Slapen-doe-je-zo
  • Tempur north Slapen doe je zo

Hans Daalder boxsprings, bekeken vanuit een ontwerper.

Noflik Boxspring collectie bij Slaapspeciaalzaak Slapen doe je Zo...

noflik-hans-daalder-boxspring
Noflik is het Friese woord voor aangenaam, prettig. Dat is precies wat Noflik wil zijn: een aangename plek in huis waar u heerlijk kunt ontspannen en waar u 's nachts geniet van een goede nachtrust. Ontwerper Hans Daalder liet zich bij de ontwikkeling van Noflik inspireren door de rust en schoonheid van het Friese land. Dit komt tot uiting in een heldere, pure vormgeving met subtiele details.

GRATIS Textielpakket bij een complete Noflik.
Wij maken uw Noflik bed "slaapklaar" dmv. een Textielpakket: molton, hoeslaken, kussens!

Hans Daalder

Hans Daalder studeerde in 1989 af aan de Design Academy in Eindhoven, en werkt sindsdien succesvol voor gerenommeerde fabrikanten in binnen- en buitenland. Kenmerkend voor de ontwerpen van Daalder zijn eenvoud en puurheid. Als 'no nonsense'- designer richt Daalder zich op het ontwikkelen van mooie, hoogwaardige en vooral bruikbare meubelprogramma's. Noflik is het eerste resultaat van de samenwerking tussen Daalder en AVEK. Noflik boxsprings kunnen dan ook met recht een 'Daalders plakje' worden genoemd, de Friese uitdrukking voor een heerlijk plekje.

Noflik volgens Hans Daalder:

"Geen meubel waarin je zoveel tijd doorbrengt als in je bed. Bij het ontwerpen van de beddenserie 'Noflik' stond mij niet alleen een mooi product voor ogen, maar ook een groot comfort en een warme uitstraling. Begrijpelijke techniek en gebruiksgemak voor de verstelbare bedden. Voor mij als ontwerper is het prettig samenwerken met een fabrikant als AVEK, die comfort, vakmanschap en een goede prijs/kwaliteitsverhouding hoog in het vaandel heeft. We hebben hard gewerkt aan 'Noflik' en het resultaat mag er zijn."

Ervaar de rust van Noflik door zelf te komen proefliggen...

Noflik Boxsprings

telefoon


   Vragen? Bel ons op (033)-2465316

   Ampèrestraat 3 |  3861 NC | Nijkerk

 

logo-merken-slapen-doe-je-zo-2014